PLACEMAKING
PURPLE HAZE
NAIROBI [KE]

The project is located in an upcoming residential neighbourhood in Nairobi.

 

A major part of the concept for this building was to introduce an axis through the building connecting the street with the river at a lower level. This axis creates a route that passes along the common amenities of the building and through it’s courtyards.

These courtyards are designed as experience nodes with each installations representing one of the senses combined with a material;

METAL & HEARING

WOOD & TOUCH 

EARTH & TASTE

FIRE & SMELL

 

In addition to the placemaking for the courtyards, we designed the interiors for the project.

The design can be found HERE.

  • linkedin_icon
  • pintrest_icon
  • youtube_icon
  • facebook_icon
  • instagram_icon
  • mail_icon